Workshop Modular Origami Boxes bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland

 De beroemde Japanse origamikunstenares Tomoko Fuse heeft schitterende ontwerpen gemaakt voor Modular Origami Boxes, doosjes waarvoor meerdere onderdelen, modules, worden gevouwen, die vervolgens op een verrassende manier tot een geheel worden samengesteld. Haar ontwerpen bieden vernieuwende mogelijkheden voor eigen creaties en toepassingen. Op vrijdag 27 maart wordt een vijf uur durende workshop georganiseerd door PlatformC-Volksuniversiteit Amstelland en leer je diverse Tomoko Fuse modellen te maken en ontdekken cursisten de boeiende wereld van Modular origami.

Materiaal en gebruik van gereedschap ter waarde van 10 euro is bij de prijs inbegrepen. Inschrijven is mogelijk via www.platform-c.nu of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

Vrijdag 27 maart, 10:30 tot 15:30 uur. Workshop van 5 uur. Cursuscode: 145616. Docente: Anneke Bakker-Schout.