Ajacied Carel Eiting laat profwielrenners in hun hempie staan

AMSTELVEEN – De in Amstelveen geboren en getogen profvoetballer Carel Eiting lijkt op weg naar een mooie nieuwe carrière. Mocht het uiteindelijk niet lukken in Ajax 1 dan kan de 22-jarige namelijk altijd nog een loopbaan als wielrenner overwegen. Vrijdag klopte Eiting enkele profwielrenners met een potje virtueel wielrennen. 

Eiting bleef daarmee mondiale toppers van de JumboVisma-ploeg zoals Steven Kruijswijk en Robert Gesink voor.  Het verschil was maar liefst ruim een minuut na ongeveer drie kwartier fietsen. PSV-fan Kruijswijk dringt al aan op een rematch.

Jumbo-ploegleider Grischa Niermann lachend tegenover de NOS. “Als Carel een overstap naar het wielrennen wil maken, is hij bij onze ploeg van harte welkom.”

Foto: screenshot AjaxTV