Butlers bij patisserie om veilig paasgebak te halen

 Zoals elke Pasen was het topdrukte bij de populaire Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg. Om ervoor te zorgen dat de mensen veilig hun inkopen konden doen, had Prenger een speciale butler-service opgezet.

Zaterdag was Koen Burger geen bakker, maar butler. Klanten die hun bestelling van tevoren doorgaven, hoefden niet langer in de rij te staan. “Als mensen in de buurt zijn kunnen ze bellen. En dan komen wij als butler naar buiten en zetten de bestelling dan ‘contactloos’ in de auto,”  aldus Koen.

Voor de winkel stond een lange rij klanten te wachten voor ze naar binnen mochten. Eigenaar Steve Bouman had het druk. “Ondanks al het slechte nieuws willen de mensen het kennelijk wel gezellig hebben met Pasen,” vertelde hij tegen onze mediapartner NH Nieuws.

Het valt hem op dat veel mensen kleine bestellingen doen. “Dat komt omdat ze vanwege corona Pasen alleen in huiselijke kring mogen vieren.”

Via onze mediapartner NH.