Dierentehuis Amstelveen tijdelijk gesloten door personeelstekort

AMSTELVEEN – De coronacrisis raakt ook het dierentehuis in Amstelveen. De Dierenbescherming heeft moeten besluiten per 1 mei 2020 de deuren van het dierentehuis tijdelijk te sluiten. Alle aanwezige asieldieren worden opgevangen in de opvanglocatie in Purmerend, die per 1 mei open gaat.

Door het wegvallen van belangrijke stafleden is er een tekort ontstaan aan personeelsleden. Het is momenteel, met alle geldende gezondheidsmaatregelen, onmogelijk om op korte termijn nieuw personeel aan te trekken en goed in te werken. Mensen die nog een reservering hebben staan voor dit jaar, kunnen het dierentehuis mailen om reeds gemaakte kosten terug te vragen.

Vooralsnog worden er geen nieuwe reserveringen aangenomen door dierentehuis Amstelveen. Mensen die een reservering hebben uitstaan voor later in het jaar worden doorverwezen naar dierenopvang Haarlemmermeer, dierentehuis Kennemerland, Kerbert dierentehuis en dierentehuis Alkmaar.

Alle gevonden dieren binnen regio Amstelveen/Ouder-Amstel worden opgevangen in dierenopvang Haarlemmermeer. Ook voor adoptie, vermissingen en het afstand doen van een dier wordt doorverwezen naar dierenopvang Haarlemmermeer.

 

Lieve volgers,

De Dierenbescherming heeft door een combinatie van factoren moeten besluiten dat het niet langer…

Geplaatst door Dierentehuis Amstelveen/Ouder-Amstel op Woensdag 22 april 2020