Handhavers Amstelveen zagen rustig mooi-weer-weekend

AMSTELVEEN – Robbert Bianchi van onze mediapartner NH Nieuws volgde afgelopen weeknd handhavers Rob en Jamie tijdens hun ronde in Amstelveen. Net als in veel andere gemeenten wordt gecontroleerd of iedereen genoeg afstand houdt en of er zich geen groepen groter van drie of meer personen vormen.

Na duidelijke waarschuwingen van de minister-president en ook onze burgemeester voelen Rob en Jamie zich zeker niet overbodig. “We merken dat iedereen zo langzamerhand wel het belang van de anderhalve meter begrijpt. Maar het is goed dat we mensen erop blijven wijzen,” vertelt Rob.

Tijdens de ronde blijkt dat de boodschap ondertussen goed is aangekomen bij de Amstelveners. Ook in het Bloesempark is het dit weekeinde rustig. Al helpt het natuurlijk wel dat het hoogtepunt van de bloei ondertussen achter ons ligt.