Kerkdienst Protestantse Gemeente vanuit de Paaskerk

AMSTELVEEN – Op zondag 5 maart vanaf 11:30 kunt u hier de kerkdienst van de Protestantse Gemeente (PGA-B) online volgen. Dit is een gezamenlijke dienst van de Kruiskerk, de Paaskerk en de Pelgrimskerk.

Voorgangers zijn predikant Werner Pieterse en jeugdwerker Nienke van der Heiden. Meer informatie kunt u vinden op de website van PGA-B.

5 april is het Palmzondag, het begin van de Paasweek. Het verhaal van de intocht van Jezus in Jeruzalem wordt verteld. Er is aandacht voor kinderen. Kinderen die een bijzondere palmpaasstok willen maken, kunnen kijken naar het filmpje van jeugdwerker Nienke van der Heiden.

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus zijn de diensten fysiek niet bij te wonen.

De dienst wordt om 10:00 opgenomen in de Paaskerk en is op dat moment via de webcam live te volgen vanaf kerkdienstgemist.nl. In verband met de uitzendtijd van RK Amstelland zendt RTVA deze dus met anderhalf uur vertraging uit!