Kerkdienst Protestantse Gemeente op Paaszondag

AMSTELVEEN – Op zondag 12 april vanaf 11:30 kunt u hier de kerkdienst van de Protestantse Gemeente (PGA-B) online volgen. Dit is een gezamenlijke dienst van de Kruiskerk, de Paaskerk en de Pelgrimskerk.

Voorgangers zijn ds. Sieb Lanser & ds. Werner Pieterse. Meer informatie kunt u vinden op de website van PGA-B.

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus zijn de diensten fysiek niet bij te wonen.

De dienst wordt om 10:00 opgenomen in de Paaskerk en is op dat moment via de webcam live te volgen vanaf kerkdienstgemist.nl. In verband met de uitzendtijd van RK Amstelland zendt RTVA deze met anderhalf uur vertraging uit om 11:30