Kerkviering RK Amstelland vanuit de Titus Brandsmakerk

AMSTELVEEN – Op zondag 26 april vindt om 10.30 uur de Eucharistieviering van parochie RK Amstelland plaats vanuit de Titus Brandsmakerk aan het Westelijk Halfrond met als thema: ‘De Heer, onzichtbaar in ons midden’.

Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen. Enkele cantores van het Titus Brandsmakoor verlenen samen met hun organist op de achtergrond muzikale ondersteuning.

Download hier het liturgieboekje

Lees hier alles over de Digitale Collecte van 26 april

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Herhaling om 12:30 op tv.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus is de dienst niet toegankelijk voor publiek.