OA Live (1) over Amstelveense ondernemers en corona

AMSTELVEEN – Hoe ziet het lokale landschap voor ondernemers eruit sinds de uitbraak van de coronacrisis? Kopstukken uit het MKB, de culturele sector en  lokale politiek gaan met elkaar in gesprek over de uitdagingen waar zij voor staan, en de kansen die samenwerking bied.

De talkshow OA Live is donderdagmiddag om 16:00 te zien op RTVA televisie (Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1; T-mobile 806), Youtube en deze pagina, en wordt live uitgezonden vanaf de Schouwburg Amstelveen.

In het programma praat Ondernemersvereniging Amstelveen-directeur Darshan Sloot met haar gasten over de ontwikkelingen bij lokale ondernemingen. De vereniging wil zo ervaringen en praktische tips uitwisselen, ondernemers bijstaan en ook een positieve boodschap meegeven.

Te gast zijn wethouder economische zaken Floor Gordon, directeur Schouwburg Amstelveen Dianne Zuidema, managing director MPG Group Dolly van den Akker, directeur AVB Language Group Isabella van Rooij, en CEO en founder Robotwise Tamar Neter.

Bekijk alle afleveringen hier terug.