Actie voor de voedselbank Amstelveen

AMSTELVEEN – JCI Amsterdam-Amstelland, een netwerkvereniging voor ondernemende mensen onder de 40, heeft op zaterdag 2 mei voedsel ingekocht en gedoneerd bij de voedselbank Amstelveen. De plaatselijke voedselbank had vorige maand via social media een oproep gedaan om houdbare producten te brengen, waaraan JCI Amsterdam-Amstelland graag gehoor gaf.

De donatie van JCI bestond onder meer uit pasta, rijst, broodbeleg, groente en fruit in blik. Daarnaast doneerde Bilal Chicken Group 125 vegetarische pizza’s. Wekelijks zijn er veel gezinnen die deze steun goed kunnen gebruiken.

De donatie is betaald uit de goede doelenreserve die de vereniging heeft opgebouwd in de afgelopen jaren door bijvoorbeeld een bedrijvenvolleybaltoernooi (Netzomer) te organiseren en het door JCI Nederland ontwikkelde Wereldhandelspel te faciliteren voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Meer informatie over JCI:  www.jciaa.nl of bel met 06-14640259 (Petra).

Meer informatie over de voedselbank: www.voedselbankamstelveen.nl