Bibliotheek Amstelland gaat weer open

AMSTELVEEN – De bibliotheken in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn gaan met ingang van dinsdag 12 mei weer open. Dit werd woensdagavond 6 mei bekend gemaakt tijdens de persconferentie. Uiteraard worden ook in de bibliotheken maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. 

Vanaf dinsdag kunnen er weer boeken geleend en terug gebracht worden in alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland. Lenen kan op drie manieren: boeken uitzoeken in de bieb, boeken vooraf reserveren of door een boekenpakket aan te vragen. Werkplekken en leestafels mogen voorlopig nog niet gebruikt worden en ook de activiteiten in de bibliotheken kunnen nog niet starten.

Dit zijn de mogelijkheden per vestiging:
Aalsmeer: reserveringen ophalen & boeken uitzoeken in de bieb
Amstelveen Stadsplein: reserveringen ophalen & boeken uitzoeken in de bieb
Amstelveen Westwijk: reserveringen ophalen & boekenpakket ophalen
Uithoorn: reserveringen ophalen & boekenpakket ophalen

De bibliotheken hebben aangepaste openingstijden en zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer informatie over boeken lenen, de maatregelen rondom het coronavirus en de openingstijden is te vinden op de website van de Bibliotheek Amstelland.