Cinema Amstelveen opent met films voor jong en oud

AMSTELVEEN – Na een wekenlange sluiting opent Cinema Amstelveen op maandag 1 juni weer de deuren. Er wordt klein begonnen, met maximaal 30 mensen, maar wél in twee zalen: in de Filmzaal én in de Grote Zaal. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Vanaf 1 juni zijn de jeugdfilms Wickie en het magische zwaard en Disney’s Onward te zien. Voor volwassenen staan de films Little women, De beentjes van St. Hildegard, Un divan a Tunis en Mijn Rembrandt geprogrammeerd.

Een veilig en prettig filmbezoek
Vanzelfsprekend zorgt Cinema Amstelveen ervoor dat uw bezoek weer zo veilig en prettig mogelijk is. Zo is het noodzakelijk om vooraf online te reserveren, zit er ruim voldoende tijd tussen films, zijn er duidelijke looproutes, aangepaste zaalplattegronden, stoplichten die de toegang reguleren bij de toiletten en wordt er continu schoongemaakt.

Leest voor u reserveert de voorzorgsmaatregelen die Cinema Amstelveen heeft getroffen.