Griffioen presenteert livestream-concert Spinvis & Saartje van Camp

AMSTELVEEN – Het theater komt bij u thuis met #thuistheater. Een initiatief van het Rietveld Theater uit Delft in samenwerking met Griffioen en andere Nederlandse theaters. Samen met u komen de artiesten en theaters zo de crisis door en kunnen we blijven genieten van cultuur. Zaterdag 16 mei brengen woordkunstenaar Spinvis en zangeres/celliste Saartje van Camp speciaal voor u een reeks nummers ten gehore. 

Door een kaartje te kopen voor dit speciale livestream concert steunt u zowel cultuurcentrum Griffioen als de artiest. Geef bij uw aankoop wel aan dat u uw ticket koopt via Cultuurcentrum VU Griffioen.

Deze voorstelling wordt aangeboden in samenwerking met het Rietveld Theater uit Delft. De livestream wordt opgenomen in Delft en uitgezonden via YouTube. Kaarthouders ontvangen van tevoren een link naar de uitzending.

Controleer voor de voorstelling of de link goed werkt. Op zaterdag 16 mei om 20:30 uur start de uitzending die ongeveer 70 minuten duurt. Opent u de link iets later, dan kijkt u de voorstelling met een kleine vertraging. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen