Kerkviering RK Amstelland vanuit de Augustinuskerk

AMSTELVEEN – De Eucharistieviering van parochie RK Amstelland komt op zondag 17 mei uit de Augustinuskerk. Deze is vanaf 10:30 live te volgen op deze pagina en televisie.

Voorgangers bij deze viering zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen, en heeft als thema: ‘straks met Pinksteren, met zijn allen in de bijstand??’ De viering wordt op de achtergrond muzikaal gedirigeerd door Marlies van ’t Hoff-Hattink; Liesbeth, Heleen, Joukje en Mirjam van de liturgische zanggroep Tolle Lege zingen, samen met Nicolette Klerks op de piano.

Er zal ook aandacht zijn voor de kinderen die op deze dag zowel in de Augustinus als in de H.Geest/Urbanus Bovenkerk hun Eerste Communie gedaan zouden hebben. Dat grote feest verplaatsen we naar later…

Downloads:

Liturgieboekje Augustinus – 17 mei 2020 (1)

Digitale collecte 17 mei

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Herhaling om 12:30 op tv.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus is de dienst niet toegankelijk voor publiek.