Kerkviering RK Amstelland vanuit De Goede Herder

AMSTELVEEN – De Eucharistieviering van parochie RK Amstelland komt op zondag 10 mei, Moederdag, uit de Goede Herderkerk in Buitenveldert. Voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen.

Deken Bakker preekt over het intrigerende thema: ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’. De viering wordt op de achtergrond muzikaal opgeluisterd door enkele zangers van het Goede Herderkoor, samen met Vincent Kuin op het orgel.

Download hier het liturgieboekje

Lees hier alles over de digitale collecte.

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Herhaling om 12:30 op tv.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus is de dienst niet toegankelijk voor publiek.