P60 Quarantaine Sessies en popquiz vanaf je bank

 Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 verschillende activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving. Bezoekers kunnen nu online terecht voor livesessies met lokaal talent, Pubquiz en een Bingoavond.

P60 Quarantaine Sessies
Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van P60. Door de Covid-19 maatregelen zijn zowel de lokale bandavonden als de Popprijs afgelast. Toch wil P60 een podium blijven bieden aan lokaal talent. Daarom mogen elke zaterdag om 16:00 lokale acts de Facebookpagina van P60 overnemen met een live set via de P60 Quarantaine Sessies – Livestream. Dus gewoon vanaf je bank de beste lokale acts ontdekken!

Line-up:
Zaterdag 2 mei: AcidBass
Zaterdag 9 mei: KOLBAK
Zaterdag 16 mei: Een Kasper
Zaterdag 23 mei: Laat maar

Ken of ben jij een artiest de ook mee wil werken aan deze Livestream? Mail dan naar info@p60.nl. Meer informatie Quarantaine Sessies: Facebookpagina P60

Pubquiz en Bingo
Elke twee weken organiseert het P60 Café een pubquiz of popquiz. Vanaf je bank toch nog het gevoel hebben dat je in het P60 Café bent. Op woensdag 13 mei is de eerste popquiz in deze serie.
Herken jij razend snel elk muzikale intro? Of roep jij met gemak de volledige muziekgeschiedenis op? Dan is het jouw beurt om te shinen en mee te doen aan de popquiz gehost door niemand minder dan Jeroen a.k.a Swikkipedia. Meer informatie popquiz: Facebookpagina P60

Digitale inloop: 19:45 uur, start Quiz: 20:00 uur.

Deelname aan deze Livestream activiteiten is GRATIS, maar mocht je een kleine bijdrage willen doen dan kan dat via: https://bit.ly/SteunP60

Foto: Hans Schoo