Première The Other Lamb met Michiel Huisman nu thuis te zien

AMSTELVEEN – Cinema Amstelveen is gesloten, maar voor de liefhebbers is het filmaanbod via Picl te zien. De première van The Other Lamb met in de hoofdrol geboren Amstelvener Michiel Huisman is er te bewonderen, maar ook klassiekers als Howard’s End en vele andere titels staan tot je beschikking.

Film kijken via Picl?
Ken je Picl al? Picl is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Via Picl worden in deze onzekere tijden de allernieuwste premièrefilms en documentaires uit het filmtheater en de must-sees van het afgelopen filmjaar, direct bij je thuis gebracht.

Hoe het werkt? Je selecteert een film via deze link, bepaalt welk filmtheater je wilt ondersteunen (hopelijk kies je voor Cinema Amstelveen) en je maakt een account aan. Je betaalt per film en hebt dan 48 uur de tijd om deze te kijken.

Het filmaanbod is uitgebreider dan normaal en wekelijks worden hier ook nieuwe titels aan toegevoegd:
Mrs Lowry and Son, La Belle Epoque, Women, Solaris, Maurice, Howard’s End en Jumbo – Piclpremière

En nog een paar mooie documentaires en films die al eerder te zien waren in Cinema Amstelveen:
Mijn Rembrandt, Hors Normes, System Crasher, For Sama, Parasite, Sorry We Missed You, Ze noemen me Baboe, Celle que vous Croyez, Dolor Y Gloria, Potrait de la jeune fille en feu, Amazing Grace en vele andere mooie titels.

En voor het hele gezin: De Grote Boze Vos

Heb je een Cinevillepas?
Met Vitamine Cineville wordt Cineville tijdelijk bij de pashouders thuis gebracht. Met een selectie van gloednieuwe films die nu in de theaters hadden moeten draaien. Films waar iedereen zich misschien al op verheugde, maar die van de ene op de andere dag niet meer bezocht konden worden. Daarnaast zijn er een paar recente toptitels en klassiekers te zien, en probeert Cinema Amstelveen af en toe iets nieuws online te zetten.

Log hier in met je Cinevillepas en kijk de films die je anders in Cinema Amstelveen zou zien.