Training ‘Omgaan met geld’

AMSTELVEEN – Heb je regelmatig aan het einde maand nauwelijks geld over? Geef je soms geld uit terwijl je het beter had kunnen sparen? De gratis training ‘Omgaan met geld’ geeft je inzicht in je geldzaken. Je krijgt praktische tips om je financiën op orde te krijgen. Op donderdag 4 juni 2020 start er weer een nieuwe training ‘Omgaan met Geld’ van Participe Amstelland en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De training wordt gegeven binnen de dan geldende corona-maatregelen. De training start met een kennismakingsbijeenkomst. Vervolgens zijn er zeven wekelijkse bijeenkomsten op donderdag van 18.30-20.30 uur.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden voor deze training is wel nodig. Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie over deze training? Neem dan contact op met 020 – 5 430 440 of stuur een bericht naar Cindy Schroers, maatschappelijk werker van Participe Amstelland, c.schroers@participe.nu.