Tweede online bierproeverij met ANNA, Naeckte Brouwers en P60

AMSTELVEEN – Naeckte Brouwers, ANNA en P60 slaan de handen ineen met ‘Naeckt proeven in P60’. Op vrijdag 29 mei om 16:00 organiseren P60, Naeckte Brouwers en ANNA de tweede online bierproeverij. Bierliefhebbers kunnen via de webshop van Naeckte Brouwers bieren aanschaffen.

Tijdens de livestream ‘Naeckt proeven in P60’ worden de verschillende bieren toegelicht door de brouwers. Speciaal voor deze online proeverij is een bierpakket samengesteld bestaande uit verschillende bieren van Naeckte Brouwers en Pontus Brewing. Deze worden tijdens een livestream toegelicht door de brouwers van Naeckte.

Bierpakketten die voor woensdagavond 27 mei 23:59 besteld zijn, kunnen op tijd geleverd worden voor de proeverij. Pakketten kunnen tevens opgehaald worden bij ANNA op de Amsterdamseweg 22 te Amstelveen.