Tweede uitzending ‘OA Live’ over ondernemen in coronatijd

Donderdag 14 mei wordt de tweede editie van OA Live gepresenteerd op RTVA. In deze talkshow gaat Darshan Sloot, directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen, in gesprek met een line-up van ondernemers en kopstukken uit de Amstelveense politiek, het bankwezen en de culturele sector. Over de uitdagingen waar zij nu voor staan, en over de toekomst.

OA Live is rechtstreeks om 16:00 te zien op RTV Amstelveen (Ziggo 42, KPN 1380 en T-Mobile 806) en YouTube. Op YouTube en op oa-amstelveen.nl is de uitzending ook achteraf terug te zien.

Te gast zijn wethouder Financiën, Kunst & Cultuur e.a. Herbert Raat, directievoorzitter Rabobank Amstel & Vecht Ugur Pekdemir, directeur van Museum JAN Marieke Uildriks, eigenaar Efficiënt Hotel Partner / Music Meeting Lounge Marianne Kuiper, en directeur van SchoonemanDesign Han Schoneman.