Voordracht lintjesregen 2021 van start

 In Amstelveen zetten veel inwoners zich belangeloos in voor het welzijn van anderen. Zij doen dit vaak met hart en ziel en in alle bescheidenheid. Voor hun bijzondere inzet verdienen deze inwoners waardering en erkenning en kunnen in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding.

Wilt u iemand voordragen?
Kent u iemand die u wilt voordragen voor de lintjesregen in april 2021? Dien dan een aanvraag in. Omdat het toekennen van een koninklijke onderscheiding een uitgebreide procedure vergt, dient uw voordracht vóór 24 juli 2020 ingeleverd te zijn.

Meer weten?
Voor meer informatie over de mogelijkheden om iemand voor te dragen en de wijze waarop, kunt u contact opnemen met Lilian Aarts, kabinet burgemeester gemeente Amstelveen. Dit kan telefonisch via (020) – 540 48 12 of via mail lilian.aarts@amstelveen.nl

Op de website Lintjes.nl vindt u het aanvraagformulier.