Wedstrijd live & online Dikkie Dik theatervoorstelling

AMSTELVEEN – Een Dikkie Dik voorstelling in jouw huiskamer zoals in het theater maar dan nóg interactiever. Je kunt hem nu zelf winnen door een creatie over Dikkie Dik en zijn taart te maken.

Maak een tekening, een knutselwerk of andere creatie over die gekke Dikkie Dik en zijn taart. Jouw inzending deelt de bibliotheek Amstelland graag op hun website, facebook en Instagram. Vraag of papa of mama een foto willen maken van jouw creatie en of ze deze vóór 19 mei willen sturen naar h.deinema@debibliotheekamstelland.nl.

De mooiste, grappigste of gekste inzendingen winnen een kaartje en krijgen vóór 22 mei bericht en instructies over de live & online voorstelling. Per voorstelling kunnen er maximaal 12 huishoudens meedoen. Je mag natuurlijk wel je broertjes en zusjes uitnodigen om mee te kijken!

Dikkie Dik en de taart gespeeld door Joes
Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar Ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje… Ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor zijn vriendjes? Roep, vertel en dans lekker mee met het verhaal. Joes speelt rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Leuk voor kindjes van 2-6 jaar.

Zaterdag 23 mei, 10.30-11.15 uur.