Wielrenner uit Amstelveen overleden na ongeval in Aalsmeer

AALSMEER – Op de Bachlaan in Aalsmeer is vrijdagmiddag een wielrenner om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Het ongeval vond even na twee uur in de middag plaats ter hoogte van de Mozartlaan.

Volgens ooggetuigen is het slachtoffer, een 70-jarige Amstelvener, over de kop geslagen en met zijn hoofd op het wegdek terecht gekomen. Brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Ondanks reanimatiepogingen is de man ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Getuigen gezocht

De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie is daarom op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Het slachtoffer droeg een zwarte helm en fietste vanaf de Kudelstaartseweg, via de Bachlaan in de richting van de Mozartlaan. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie op 0900-8844 of vul het online tipformulier in.

Foto: VTF – Vivian Tusveld