De Voedselbank deelt weer voedselpakketten uit

 De cliënten van de Voedselbank krijgen op woensdag weer wekelijks een voedselpakket. Door de coronacrises was er niet meer voldoende voedsel voor de voedselpakketten en heeft de Voedselbank haar cliënten tijdelijk een cadeaukaart gegeven, waarmee zij zelf hun eten konden kopen. De Voedselbank is tevens weer gestart met het afnemen van intakegesprekken voor potentiële nieuwe cliënten.

Nieuwe aanmeldingen
Indien u denkt voor een voedselpakket in aanmerking te komen, kunt u voor een persoonlijk gesprek met een van de intakers naar de Open Inloop van de Voedselbank komen op de woensdagen 13.00 – 13.30 uur.
Adres: voormalig verzorgingshuis In de Olmen, Landtong 2, Amstelveen.
Welke documenten u voor dit gesprek mee moet nemen en overige informatie, vindt u op de website: www.voedselbankamstelveen.nl

Steun met voedsel
Wilt u voedsel geven, neem dan contact op met tel.nr 06 45679039 of e-mail: voedselbankamstelveen@gmail.com

Steun met geld
Mocht u de Voedselbank willen steunen, zodat zij zo lang mogelijk haar cliënten kan helpen, dan kunt u een bedrag storten op bankrekening NL70RABO0155673998 t.n.v. Stichting Voedselbank Amstelveen. De Voedselbank is een ANBIstichting, dus is het bedrag aftrekbaar voor de belasting.