Familiefilm ‘De piraten van hiernaast’ in première in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – ‘De piraten van hiernaast’ is een stoere piratenfilm vol vriendschap en avontuur voor het hele gezin. Het is de eerste verfilming van de 7-delige boekenserie, geschreven door Reggie Naus. De film is vanaf woensdag 1 juli te zien in Cinema Amstelveen.

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee….

Regie: Pim van Hoeve | Scenarioschrijver: Sander de Regt
Met: Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer e.a.
Overig: Boekverfilming | familiefilm | 2019 NL | 100 min
Duur: Circa 100 minuten geen pauze
Kijkwijzer:   

Te zien vanaf woensdag 1 juli (aanvang 14.30 uur) in Cinema Amstelveen