Feestelijke voorstellingen Sesamstraat in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zaterdag 4 juli naar Schouwburg Amstelveen. Door de nieuwe maatregelen zijn kinderen onbeperkt welkom in het theater bij jeugdvoorstellingen. Om die reden heeft de schouwburg de show maar liefst drie keer geboekt, zodat zoveel mogelijk kinderen ervan kunnen genieten. Ouders zitten wel op 1,5 meter afstand van elkaar, de kinderen zitten daartussen.

Feest in de bekendste straat van Nederland
Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Zing en dans op zaterdag 4 juli om 12.00, 14.00 uur of 16.00 uur gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van een grappige, fantasierijke musical voor het hele gezin! Voor iedereen vanaf 2 jaar.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen