Fred Teeven signeert boek bij Bruna Groenhof

AMSTELVEEN – Fred Teeven signeert op zaterdag 27 juni zijn boek ‘Meer dan boeven vangen, kroniek van een crimefighter’ bij Bruna Letschert in winkelcentrum Groenhof. 

Voordat Fred Teeven in 2015 aftrad als staatssecretaris van Veiligheid en Justitie vanwege de ‘bonnetjesaffaire’ een geruchtmakende schikking met de topcrimineel Cees H., domineerde hij als crimefighter jarenlang de voorpagina’s. Dat Teeven tot dusver niet heeft willen spreken over gevoelige kwesties droeg bij tot mythevorming en een vertekend beeld. In Meer dan boeven vangen vertelt hij zijn verhaal. Hij geeft voluit zijn visie over grote onderzoeken die hij als officier van justitie leidde naar de georganiseerde misdaad en oorlogsmisdrijven.

Hij blikt terug op zijn jeugd in Haarlem, zijn turbulente jaren als rechercheur bij de FIOD en zijn overstap naar Justitie. Pim Fortuyn haalde hem bij Leefbaar Nederland, voor welke partij hij een jaar in de Tweede Kamer zat, en vervolgens keerde hij terug bij de rechterlijke macht en de VVD (waar hij eerder lid van was geweest). Na zijn afscheid van politiek Den Haag werd Teeven ondernemer en buschauffeur. Wat beweegt deze intrigerende man?

Zaterdag 27 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur in het Bruna filiaal gevestigd in winkelcentrum Groenhof.