Gratis proeflessen muziek en dans op 4 en 5 juli

AMSTELVEEN – Iedereen vanaf 4 jaar tot en met volwassen die in het seizoen 2020-2021 heerlijk aan de slag wil gaan met muziek of dans opgelet. In het weekend van 4 en 5 juli ben je welkom om een gratis proefles bij Muziek- en Dansschool Amstelveen mee te maken. Dat kan een proefles zijn op een instrument, zang, maar ook een proefles klassiek ballet of jazz/streetdance.

Voel je iets voor gitaar, of denk je eerder aan viool? Wil je piano klassiek of pop/jazz? Zingen? Ballet of jazz/streetdance? Schrijf je in voor een proefles, dan weet je waar je hart sneller van gaat kloppen. Het cursusprogramma van Muziek- en Dansschool Amstelveen is voor alle leeftijden, met speciale lessen voor de allerkleinsten en voorbereidende lessen tot en met boeiende lessen muziek en dans voor volwassenen. Iedereen is van harte welkom bij de proeflessen op 4 en 5 juli.

De proeflessen zijn gratis, maar… inschrijven is verplicht. Voor meer informatie en inschrijving kan men terecht op de site van Platform C: https://www.platform-c.nu/content/proeflessen-4-en-5-juli-2020 Daar is ook het rooster van de proeflessen te vinden. Via het reactieformulier kun je je aanmelden voor een proefles in het rooster of, indien gewenst, in overleg met de docent een andere afspraak maken.

Eerst even proberen natuurlijk
“De geplande Open Dag in april, normaal gesproken dé gelegenheid om je te oriënteren, moest helaas worden afgezegd”, aldus Platform C-directeur Madeleine Heijligers. “Zodra er zicht was op versoepeling, zijn wij naar andere opties gaan kijken en hebben we het proeflesweekend georganiseerd. Als je overweegt om een instrument te gaan leren bespelen of op dans- of balletles te gaan, wil je het natuurlijk wel eerst even proberen! Op dit moment mogen wij nog geen proeflessen aanbieden voor alle disciplines, maar voor veel gelukkig wel. Onze docenten zijn heel hard bezig geweest om deze dag neer te zetten en op een veilige manier kinderen en volwassenen alsnog de kans te geven om een les bij ons te proberen.”

Meer leerlingen laten ervaren hoe heerlijk het is
Deelname aan een proefles is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht nergens toe. Smaakt jouw proefles naar meer, maak dan je keuze uit het lesprogramma van seizoen 20-21 en schrijf je in. Je bent meer dan welkom. In de woorden van drumdocent Pieter-Jan Nijssen: “Ik ben zo blij dat we weer les mogen geven! Begin juni mochten wij de deuren weer op een kier zetten en een aantal lessen voortzetten. Uiteraard op gepaste afstand en met allerlei veiligheidsmaatregelen, maar het is geweldig om de leerlingen weer te zien en weer samen muziek te kunnen maken. Uiteraard hoop ik dat de proeflessen binnen no-time vol zitten en dat we veel meer leerlingen kunnen laten ervaren hoe heerlijk het is om muziek te maken.”

Proeflessen Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen
Locatie: Platform C, Stadsplein 99, Amstelveen
Datum: zaterdag 4 juli en zondag 5 juli
Tijd: 09.00 – 17.00 uur. Inschrijven verplicht, via www.platform-c.nu
Kosten: Gratis
Leeftijd: Alle leeftijden