Informatiebijeenkomst sluiting wijkcentrum ’t Open Hof en verplaatsen activiteiten

AMSTELVEEN – Wijkcentrum ’t Open Hof sluit per 1 oktober 2020 de deuren. Op woensdag 1 juli is er van 16:00-17:30 uur een informatiebijeenkomst in ’t Open Hof. Wethouder Marijn van Ballegooijen zal aanwezig zijn.

De activiteiten van Participe Amstelland en de Bewoners Initiatiefgroep Stadshart Amstelveen worden ondergebracht bij andere locaties en wijkcentra. Voor de Bewoners Initiatief Groep wordt gezocht naar een ontmoetingsplek in het Stadshart.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u inlichtingen krijgen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege de coronamaatregelen wordt u verzocht zich vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst via vragenopenhof@amstelveen.nl of 06-52098598.

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar heeft u wel een vraag? U kunt uw vraag altijd stellen via het e-mailadres:  vragenopenhof@amstelveen.nl . U kunt ook tijdens de bijeenkomst bellen met vragen:  06-52098598.