Julika Marijn als Etty Hillesum in voorstelling Dat onverwoestbare in mij

AMSTELVEEN – Vijfenzeventig jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog is het gedachtegoed van Etty Hillesum (1914-1943) nog altijd actueel. Haar indrukwekkende dagboeken en brieven – genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot – spreken wereldwijd tot de verbeelding. In de voorstelling Etty Hillesum – Dat Onverwoestbare In Mij, geregisseerd door Diederik van Vleuten, wekt actrice/zangeres Julika Marijn de schrijfster tot leven. Het stuk is te zien op vrijdag 3 juli om 19.30 en 21.30 uur in Schouwburg Amstelveen.

Met een hernieuwde blik richt Marijn spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis een licht zag branden. Inclusief nagesprek.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen