Laatste Talkshow OA LIVE met wethouder Gordon en topondernemers

AMSTELVEEN – De laatste OA Live talkshow voor ondernemers vindt plaats op donderdag 2 juli. Wethouder Economische Zaken, Floor Gordon, is de hoofdgast en overige gasten zijn een aantal topondernemers. De talkshow wordt donderdag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op RTV Amstelveen.

Vanuit Schouwburg Amstelveen gaat Darshan Sloot, directeur Ondernemersvereniging Amstelveen en host van deze talkshow, in gesprek met Floor Gordon en een aantal topondernemers over versoepelingen en de nieuwe economie. Ook is er aandacht voor mooie ondernemersinitiatieven tijdens Corona en de op 1 juli gelanceerde website Beleefamstelveen.nl.

Gasten tijdens deze uitzending:

Floor Gordon (Wethouder Economische Zaken)
Ger Loogman (Eigenaar Loogman Group )
Jeroen Franken (Eigenaar Blue Fish Social Media)
Lillian Bóza (Directeur Cobra Museum voor Moderne Kunst)
Marcel Bellis (Eigenaar Asko schoonmaak- en bedrijfsdiensten)

Kijk de live uitzending op RTV Amstelveen
De talkshow van 2 juli 2020 wordt vanaf 16.00 uur rechtstreeks en live uitgezonden op RTV Amstelveen (Ziggo 42; KPN 1380, één kanaal onder NPO1; T-mobile 806 en YouTube https://bit.ly/35DiMEE).

Uitzending gemist
De talkshow wordt dagelijks op verschillende momenten herhaald op de lokale televisiezender van RTVA en kan je terugkijken via www.oa-amstelveen.nl of het YouTube kanaal van RTV Amstelveen.
OA Live is onderdeel van ‘Ondernemers voor Ondernemers!’

OA Live is een samenwerking met Schouwburg Amstelveen en RTVA.