OA Live (4): hoe springen ondernemers in op versoepeling Coronamaatregelen?

De maatregelen rond de Corona worden langzaam versoepeld, en voor ondernemers is het cruciale moment aangebroken om hier verstandig op in te spelen. Wat kan het Amstelveense MKB, de politiek en culturele sector hier van elkaar leren? Kijk voor tips, strategieën en ervaringen naar de vierde live uitzending van OA Live, komende dinsdag om 16:00.

In de Schouwburg Amstelveen ontvangt Ondernemersvereniging Amstelveen-directeur Darshan Sloot de gasten:

  • Rob Ellermeijer, wethouder Wonen, Sport, Media, Recreatie, Verkeer en Vervoer
  • Wilma Schoonderbeek-Netjes, directeur Netjes Beheer
  • Gerard Lohuis, managing director P60
  • Mariska Leising, directeur Event My Brand
  • Rob de Ruyter, eigenaar Poel’s Up en Fun Center Amstelveen

Kijk dinsdag 9 juni om 16:00 live op deze pagina en RTVA TV op Ziggo 42, KPN 1380 (één kanaal onder NPO1) en T-mobile 806. De herhaling is vanaf woensdag dagelijks te zien om om 9:00, 15:00, 21:00, 23:00 en 1:00.

Bekijk de eerdere afleveringen hier terug.