Ouderen ontvangen legpuzzel met afbeelding Urbanuskerk

AMSTELVEEN – De ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk hebben samen met het Bewonersplatform Bovenkerk duizend legpuzzels met een foto van de Urbanuskerk laten maken.
Deze legpuzzels zijn bestemd voor de leden en oudere buurtgenoten. Komende dagen worden ze tezamen met een speciaal hiervoor door onze Stadsdichter Matthijs den Hollander geschreven gedicht, op duizend adressen rondgebracht.

De coronacrisis houdt de ouderen al maanden in haar greep en isolement. Met deze actie proberen de initiatiefnemers hen toch de nodige aandacht, afleiding en hulp te bieden. De afgelopen maanden werden al een aantal attenties bij de leden en oudere buurtgenoten bezorgd. En ook voor de komende maanden staat nog het een en ander op stapel.

Voortrekker van dit initiatief is Gerard Miltenburg, vice-voorzitter van KBO Bovenkerk-Aalsmeer en tevens bestuurslid van het Bewonersplatform Bovenkerk. Deze actie werd medemogelijk gemaakt door: Stichting Amstelidee, Stichting Egmana, Rabobank, Zorg en Zekerheid, Participe, Stichting Bovenkerk en de beide KBO verenigingen.