UPDATE: Overleden persoon Stadsplein is taxichauffeur

AMSTELVEEN – In de nacht van dinsdag op woensdag is op het Stadsplein een stoffelijk overschot aangetroffen in een taxi.

Hulpdiensten als brandweer, politie en ambulance werden aanvankelijk opgeroepen voor een reanimatie. Voor het slachtoffer kwam de hulp echter te laat. De politie heeft een tent opgesteld naast de taxi en een gedeelte van het plein afgezet met linten.

Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van overlijden van het slachtoffer.

UPDATE: Een woordvoerder van de politie laat weten dat het om een taxichauffeur uit Amstelveen gaat die een natuurlijke dood is gestorven. Het slachtoffer had hartproblemen. De politie werd gewaarschuwd omdat de taxicentrale geen contact met de man kon krijgen.

Foto: Inter Visual Studio – Lorenzo Derksen