Politie zoekt getuigen na ernstig fietsletsel Hazenheuvel A’damse Bos

AMSTELVEEN – Naar nu blijkt heeft vrijdag 29 mei een 61-jarige man een dwarslaesie opgelopen bij een val van zijn fiets in het Amsterdamse Bos. Het slachtoffer ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De recherche is een onderzoek gestart naar wat er voorafgaand aan de val is gebeurd en of er sprake is van een ongeval of dat er mogelijk opzet in het spel is.

Het slachtoffer reed omstreeks 12.45 uur rondjes bij de Hazenheuvel (Konijnenheuvel) en stuitte bij zijn tweede rondje op een boomstam die dwars over het pad lag. Hierop werd de man gelanceerd en kwam zeer ongelukkig terecht.

De politie vraagt nu bijna twee weken later om hulp van het publiek om een beter beeld te krijgen van wat er die middag is gebeurd. “Was u wellicht die middag in het bos aanwezig in de omgeving van de Hazenheuvel en heeft u iets opvallends gezien of gehoord wat het onderzoek verder kan helpen? Of beschikt u wellicht over beeldmateriaal, bijvoorbeeld van dashcams van geparkeerde auto’s? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Dat kan ook anoniem via: 0800- 7000,” schrijft de politie in een facebookbericht

Vanzelfsprekend kan ook via www.politie.nl een tipformulier worden ingevuld.

Foto: politie