Sporting Martinus Voetbaldagen tijdens de zomervakantie

 Door Covid-19 kwam er abrupt een einde aan het voetbalseizoen en ook de trainingen hebben een tijdje stil gelegen. Het naderende einde van het (trainings)seizoen voelt dan ook voor veel kinderen als veel te vroeg. Sporting Martinus en de jeugdtrainers Robin Telkamp en Willem Sinnige organiseren daarom de Sporting Martinus Voetbaldagen. Het stelt kinderen – ook buiten Sporting Martinus – in staat hun gemiste trainings- en wedstrijduren in te halen tijdens de zomervakantie.

In samenwerking met Albert Heijn Van der Linden is Sporting Martinus dan ook trots om jongeren van 6 t/m 14 jaar de voetbaldagen aan te bieden.

Het uitdagen en stimuleren van jonge voetbalsters en voetballers staat bij de vereniging hoog in het vaandel, waarbij zij de individuele techniek van spelers centraal stelt.
Kinderen leren niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe ze beter kunnen samenspelen, zodat ze nog meer plezier gaan krijgen in het spelletje en dus beter presteren. Dit alles aan de hand van een inspirerend programma dat het kind motiveert om te werken aan zijn/haar techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat de kinderen steeds in aanraking komen met nieuwe oefeningen waardoor zij continue worden uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

Tijdens de voetbaldagen voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder begeleiding van gediplomeerde Sporting Martinus-trainers. Verder gelden de protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van de kinderen en trainers te garanderen.

De zomer voetbaldagen vinden plaats op twee verschillende weken gedurende de komende zomervakantie:

maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli
maandag 13 juli t/m vrijdag 17 juli

Aanmelden of vragen stellen kan via een mail naar: voetbaldagen@sportingmartinus.nl