Vaderdag pop-up winkel voor St. Urbanus chocolade

AMSTELVEEN – Een pop-up winkel voor St. Urbanus chocolade en andere artikelen is op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni van 11.00 tot 17.30 uur geopend op Noorddammerlaan 126 (naast de St. Urbanuskerk) in Bovenkerk. De winkel is geopend in het kader van Vaderdag, zondag 21 juni.

Alleen lieve vaders wil je verwennen met chocolade uit de fabriek van Martin en zijn zeven zussen. In de winkel is de St. Urbanus Chocolade te koop in de drie smaken puur, melk en wit. De repen worden mooi verpakt in een passende cadeauverpakking voor de liefste vaders van de hele wereld. Natuurlijk zijn ook de St. Urbanus boeken, kalenders, pennen etc. te koop.

Door het kopen van de St. Urbanus chocoladereep draagt u bij aan de herbouw van het Amstelveense rijksmonument. Meer informatie: https://www.helponsuitdebrand.com/chocolade/