Albert Heijn Groenhof tijdelijk dicht voor grote verbouwing

AMSTELVEEN – Albert Heijn in winkelcentrum Groenhof wordt volledig vernieuwd. Voor deze ingrijpende verbouwing gaat de winkel dinsdag 4 augustus om 14:00 uur tijdelijk dicht. De heropening vindt plaats op woensdag 19 augustus om 11:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een supermarkt die het allernieuwste concept van Albert Heijn heeft. Je vindt er een veel groter versaanbod. Ook is er dan meer betaalgemak door de komst van zelfscankassa’s.

“Onze winkel wordt verbouwd tot een ruim opgezette, moderne supermarkt”, vertelt supermarktmanager Dave Mazzavillani. “Daar gaan we onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel. Er komen maar liefst acht zelfscankassa’s met handscanners, waardoor het afrekenen sneller gaat.” Wie wil weten hoe de vernieuwde winkel eruit gaat zien, kan een kijkje nemen bij de Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Amstelveen-Bovenkerk. Die supermarkt is vorig jaar al omgebouwd naar het nieuwste concept. “Tijdens onze sluitingsperiode ben je daar en bij Albert Heijn aan de Brink 20 in Amstelveen van harte welkom. Vanaf 19 augustus staan we met het hele team klaar om iedereen te verwelkomen in onze mooie, vernieuwde winkel.”