Backpacken met de Bieb

AMSTELVEEN – De Bibliotheek zet op vrijdag 14 augustus van 14:00 – 16:00 uur haar tipi op, gaat voorlezen en geeft leuke workshops op het grasveld naast de Basisschool ‘De Bloeijwijzer’ (ligt aan de straat Den Bloeyenden Wijngaerdt).

Je kunt luisteren naar Nijntje op vakantie en een tipi knutselen. Je kunt jouw reisverhaal vertellen bij het nepkampvuur of een marshmallowgedicht schrijven. Dus geen lange vlucht, geen lange autorit en je hoeft geen koffers in te pakken. De Bieb komt naar jou toe!
De Bieb is ook gaan backpacken in Uithoorn in samenwerking met Videt. Kinderen die niet op vakantie gaan, krijgen de mogelijkheid om op een speelse wijze met taal bezig te zijn en met andere kinderen te spelen.

Voor meer informatie en/om aan te melden, kijk op de website van de Bibliotheek Amstelland: www.debibliotheekamstelland.nl