Binnenkort in P60 op Afstand: Simulation adaptation en Susann.

AMSTELVEEN – P60 maakt haar podium vrij voor lokaal talent tijdens P60 op Afstand. De plaatselijke poptempel is weer voor een klein publiek open en brengt op donderdag 23 juli Simulation adaptation en Susann. .

In deze editie zullen Simulation adaptation en Susann. het podium van P60 betreden. Simulation adaptation is het product van twee vrienden in een constante zoektocht naar een eigen identiteit. Het maken van muziek is zowel een uitlaatklep als copingmechanisme voor Tiam en Jasper. In 2018 begonnen de twee vrienden aan dit project, nog niet wetende waar het schip zou gaan stranden. Op 14 februari brachten ze hun gelijknamige EP ‘Simulation Adaptation’ uit wat een speelse referentie is naar de simulatie theorie waar onder anderen ‘Elon Musk’ een grote aanhanger van is. Inmiddels zijn de twee vrienden alweer de studio ingedoken en is hun nieuwe single “The Sound of Giving Up” gereleased op 10 juli.

Iets in een ander in beweging zetten; dat is het grootste doel van Susann., het solo-project van Susanne Thiel. Met de nadruk op grote emoties, rijke klanken en een intrigerende performance, creëert Susann. voor een moment een plekje tussen hemel en hel. Als one-woman-band maakt Susann. alle sounds d.m.v. haar midicontroller en vocal processor. Het bewerken van haar vocals, toevoegen van synthesizers en percussieve elementen, zorgen voor een 80’s feel met een modern randje. Na het winnen van de singer-songwriter competitie Mooie Noten van de GRAP Amsterdamse Popmuziek in de zomer van 2019, is Susann. druk bezig met plannen maken voor de toekomst. Momenteel is ze bezig met het verfijnen van haar oude werk voor het aankomende Popronde seizoen, wat in de lente van 2021 zal plaatsvinden. Met grote trots mag ze zich dit jaar tot een van de benoemde ”OOR-talenten” laten meetellen.

Donderdag 23 juli, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60