Binnenkort weer kofferbakmarkt aan de Ouderkerkerplas

OUDERKERK A/D AMSTEL – Alweer voor het zesde jaar worden de kofferbakmarkten aan de Ouderkerkerplas georganiseerd. De markt – met ruim 85 grondplaatsen en 60 marktkramen – vindt dit jaar voor het eerst plaats op zondag 19 juli.

Naast de steeds aantrekkelijker wordende markt is er ook de ruimte voor recreatie. Een leuke wandeling maken met de hond en kinderen kunnen spelen op het kunstmatige strandje of op de speelrekken. De inwendige mens kan zich tegoed doen aan consumpties bij een van de stalletjes.
Er is ruime parkeergelegenheid voor zowel de deelnemers als bezoekers.

Van 9.00 uur tot 16.00 uur. Ouderkerkerplas, Binnenweg 19, 1191 AA Ouderkerk aan de Amstel.

Overige data van de kofferbakmarkten aan de Ouderkerkerplas zijn: zondag 2 augustus, zondag 16 augustus en zondag 20 september.

Meer informatie en inschrijven voor deelname: mico-event.nl