Cursus Creatief Schrijven Querido Academie in september van start bij Venstra

 Vanaf september gaat er weer een nieuwe cursus Basis Creatief Schrijven, aangeboden door Querido Academie, van start in Boekhandel Libris Venstra.

Na het succes van de vorige edities hopen we in september weer een aantal deelnemers te mogen ontvangen in onze mooie winkel, om de basis van het Creatief Schrijven te leren. Wat is nu beter dan leren schrijven omringt door boeken? Schrijven moet je doen in een inspirerende omgeving en onze winkel leent zich hier uitstekend voor.

Het gaat om een introductiecursus waarvoor de deelnemers geen voorkennis nodig hebben. In zes avonden komen de bouwstenen van een goed verhaal aan de orde, zoals openingsscène, personages en dialogen. Ook worden de deelnemers vertrouwd gemaakt met de basisprincipes ‘show, don’t tell’ en zintuiglijk schrijven. Naast veel schrijfoefeningen werken de deelnemers aan een eigen kort verhaal.

De beginnerscursus Basis Creatief Schrijven bestaat uit zes lessen van twee uur. Het cursusbedrag bedraagt € 495,- inclusief reader met schrijftheorie. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u hier.
Bent u benieuwd of de cursus iets voor u is? Meldt u zich dan aan voor de gratis proefles op 25 augustus om 19:30 uur. Mail naar info@venstra.nl of bel naar 020-6419880.