De Buitenspeelbus staat deze week in…

 Een hele zomer lang lekker buitenspelen, dat wil jij toch ook? Op diverse locaties in Amstelveen staat de buitenspeelbus met heel veel leuke sport en spelactiviteiten. Kom dus van die bank af en speel lekker mee!

De bus zit vol sport en spel materiaal. Denk hierbij aan skelters, steps, hooverboards, hockeysticks, voetballen en stoepkrijt. De inhoud van de buitenspeelbus is iedere keer anders. Voor ieder kind is er iets leuks om mee te spelen. Er zijn ook leuke clinics tijdens het buitenspelen. Denk aan basketbal, kickboxen rugby en meer!

Van 13 tot en met 16 juli is het team in Waardhuizen/ Middenhoven (op speelveld Praam), Bankras/Kostverloren (Kindercampus King) en Elsrijk (speelveld en badje Lucas van Leydenweg).

Hoe laat?
14.30 – 17.30 uur
19.00 – 21.00 uur

Let op!
Kinderen die niet zelfstandig kunnen spelen, moeten eigen begeleiding meenemen.
Spelen op eigen risico.

Regent het heel hard of is het heel erg warm? Een klein beetje regen of zonneschijn vinden wij helemaal niet erg. Als het echt te gek wordt, dan rijdt de bus niet uit. Check de Facebookpagina voor het laatste nieuws.