Digitaal vaardig met computercursus Klik & Tik

 Heeft u nog weinig ervaring met de computer of het internet? Klik & Tik is de cursus voor absolute beginners. U doorloopt een online cursus en doet de oefeningen die daarbij horen. Een bibliotheekmedewerker geeft de nodige begeleiding. De eerstvolgende cursusdag is maandag 3 augustus.

Het doorlopen van de gehele cursus duurt drie maanden, maar u bepaalt zelf het tempo. Het is dus ook niet erg om een week te missen. De cursus in gratis.

Aanmelden
Er is meestal wel plek om mee te doen. Aanmelden kan vooraf via een mail naar Anton Furnée, a.furnee@debibliotheekamstelland.nl, medewerker van de Bibliotheek. U kunt ook binnenlopen om te informeren, maar direct een plekje is dan niet gegarandeerd.

Maandag 3 augustus, van 11:00 tot 12:30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein.