Gratis webinar voor inwoners: Geef inbrekers geen kans!

 Na weken binnen mogen we de deur weer uit. Niet iedereen gaat op vakantie, maar met het mooie weer gaan we graag naar het terras, een dagje naar het strand of een weekendje weg. Ook inbrekers gaan er graag weer op uit. Speciaal voor inwoners organiseert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) op woensdagavond 15 juli 2020 van 19.30 – 20.30 uur een gratis webinar ‘Geef inbrekers geen kans’.

Doe mee, zodat u straks met een veilig gevoel de deur uit kunt gaan. In 45 minuten ziet u op een interactieve manier wat de meest voorkomende inbraakmethoden zijn en krijgt u praktische tips om de kans op een woninginbraak te verkleinen. Na afloop kunt u vragen stellen aan de deskundigen van het CCV en de politie.

Geef u direct op via de website van het CCV.