Grote inzamelingactie voor Voedselbank bij Amstelveense vestigingen Albert Heijn

AMSTELVEEN – Door coronacrisis kan de voedselbank geen inzamelingacties meer houden bij de supermarkten. Omdat er voedsel nodig is voor de voedselpakketten, heeft Kees Cats, manager van Albert Heijn Westwijkplein, het initiatief genomen om samen met zeven collega-managers een inzamelingsactie te starten voor de Voedselbank.

Deze grote inzamelingsactie vindt plaats op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus bij acht vestigingen van AH: AH Westwijkplein, AH Maalderij Bovenkerk, AH Stadshart, AH Middenhoven, AH Groenhof, AH Bourgondische laan, AH Westelijk Halfrond en AH v.d. Linden, Amsterdamse weg.

De Voedselbank is bijzonder verrast door dit mooie initiatief en hoopt met de opbrengst van deze actie hun cliënten goed gevulde voedselpakketten te kunnen blijven geven.