Kerkviering RK Amstelland vanuit de Augustinuskerk

RK Parochie Amstelland viert zondag 26 juli de eucharistie voor de laatste keer deze zomer online vanuit de Augustinuskerk; dit naast de vieringen die in andere locaties van de parochie in persoon bezocht kunnen worden.

In deze viering met als thema ‘Verborgen schatten’ gaan deken Ambro Bakker en pastor Dea Broersen voor, terwijl de vocale omlijsting wordt verzorgd door enkele leden van de liturgische zanggroep Tolle Lege onder leiding van Marlies van ’t Hoff-Hattink.

De muzikale begeleiding is in handen van Nicolette Klerks. U mag aan het eind van de viering daarnaast een bijzondere vocale verrassing verwachten….

Downloads:

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube

Het is helaas niet mogelijk om deze dienst fysiek bij te wonen.