Kerkviering RK Amstelland vanuit de Titus Brandsmakerk

‘komt tot mij, allen, die vermoeid en belast zijn, en ik zal u rust geven’

Dat is het troostvolle thema van de Eucharistieviering van parochie RK Amstelland op zondag 5 juli. Deze keer zenden we uit vanuit de Titus Brandsmakerk, met als voorgangers deken Eugène Jongerden, diaken Paul Koopman en pastor Dea Broersen.

Organist Vincent Dorenbos begeleidt enkele cantores van het Titus Brandsmakoor om de viering muzikaal en vocaal te omlijsten. Live om 10.30 uur, en met een speciaal moment voor twee vrijwilligers. Dat ziet u vanzelf….

Downloads:

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube

In verband met het Coronavirus is de dienst niet toegankelijk voor publiek.