Kerkviering RK Amstelland vanuit de Urbanuskerk Bovenkerk

RK Parochie Amstelland viert zondag 19 juli de eucharistie online vanuit de Torenkapel van de Heilige Geest Urbanus Bovenkerk; dit naast de vieringen die in andere locaties van de parochie in persoon bezocht kunnen worden.

Gezien de gebleken behoefte heeft het pastorieteam besloten om in de maand juli ook nog elke zondag een online viering te verzorgen samen met onze vrienden van RTV Amstelveen.

In deze viering met als thema ‘Geduld hebben’ gaan deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen voor, terwijl de vocale omlijsting wordt verzorgd door enkele leden van het St. Caeciliakoor onder leiding van Paul Krijnen. De muzikale begeleiding is in handen van Vincent Kuin.

Downloads:

De uitzending is te zien op:

  • Voorpagina rtva.nl
  • Lokale televisie: Ziggo 42, KPN/XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806.
  • Youtube

De online dienst is niet toegankelijk voor publiek.