Ladies Night met film Alles is zoals het zou moeten zijn

AMSTELVEEN – Weer met je vriendinnen genieten van een Ladies Night in Cinema Amstelveen kan op donderdag 13 augustus met de film Alles is zoals het zou moeten zijn.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Regie: Ruud Schuurman. Met: Met Barbara Sloessen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong, Tom van Landuyt, Meral Polat, Patrick Stoof e.a. Duur: 100 minuten (geen pauze).

Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Donderdag 13 augustus, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen